Sıkılınca! - Mim ...

Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız?
  • Sınav dolu bir hafta geçirmişsiniz.
  • Ödevler almış başını gidiyor.
  • Sevgiliniz var ve sorun yaşıyorsunuz. (Sevgilim olmasada aşk acısı çekiyorum -_-') 
  • Üstüne birde canınız acayip sıkılmış!
Ve bunun gibi bir sürü şey... Ne yapıpta can sıkıntınızdan kurtulursunuz, kurtulmaya çalışırsınız?
Kore maceramı yazmak istememe rağmen yukarıda belirttiğim gibi bir sürü konudan dolayı bloguma yazı yazabilmiş değilim. Şu anda ruh halim hiç iyi değil. Ödev yapıyorum ve 3 saat sonra bu zor ödevi bitirip göndermem lazım. Kendi çapımda aşk acısı çekmekle beraber ödevi yaparken arabesk dinliyorum. Ben böyle biri değildim ama nasipte bu da varmış.


Neyse ben canım sıkılınca genelde bloguma damlar, herhangi bir konuda bir yazı yazarım. Aynen bu yazıyı yazdığım gibi :) Dizi-film izlerim. Özellikle kore draması izleyerek dahada dibe batarım. Kpop dinlerim dersem yalan olur. Çünkü zaten çok dinlemiyorum, bir de sıkılınca kpop'a bağlanmam ama kpop dinlemekten öte açar sahne performanslarını izleyerek dinlerim. Genelde aynı sahne performanslarına veya kliplere takılıp kalsamda böyle işte. Facebook açarım, bakarım bir şey yok, kapatırım. Tüm maillerimi kontrol ederim, gmail, hotmail, diğer hotmail...^_^ Twittera geçiş yaparım, birkaç tweet yazarım ver karşılık alabilirsem ufaktan bir muhabbet döndürürüm. Sonra en başa bir daha dönerim. Facebook-mailler-twitter... Baktım bunlardan hayır yok, youtube geçiş yaparım. Takipte olduğum sayfalardan yeni videolar gelmişse dikkatimi çekenleri izlemeye çalışırım. Baktım böyle olmayacak hemen telefona sarılırım. Rehberi baştan sona bir tararım. Kimi arasam, kime mesaj atsam. Dışarı çıkıp takılacak birini bulursam çıkar gezer-tozarım. Bulamazsam mesajlaşacak birini bulurum. Hiç olmadı annemi, kardeşimi, babamı arar sohbet ederim.

Sıkıldım ve böyle bir mim çıkageldi. Peki sizlere de sorarım; siz sıkılınca neler yaparsınız? Yazmak isteyen arkadaşlar buyursun, yazsınlar. Mimleyecektim ama yazmak isteyen olur yazmak isteyen olmaz diye mimlemek istemedim.


 *Yine Bekleriz...
**Yapmış ve yapacak olduğunuz tüm yorumlar benim için çok değerlidir.


Sıkılınca! - Mim ... Sıkılınca! - Mim ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 11/10/2012 Oylama: 5

3 yorum:

  1. ben kendimi şiire vurum...yazdıkça yazarım artık düzgün birşeyler çıkarsa ne mutlu bana.:)eskiden çoook eskiden de karakelem yapardım.....bende bunlar var..( ^_^)

    YanıtlaSil
  2. Bende kendimi yemeğe vururum. O kısmı atlamışım. Yazmamışım. Yemek yapar ve bol bol yemek yerim ya. :(

    YanıtlaSil
  3. olmaz yemekten uzak dur.:) .iradeliyim o konuda ben.

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.