OMActivities.com nedir? - Arkadaş Blog ...


  

Farklı güncel mekanları, farklı aktiviteleri, OMActivities'in yaptığı organizasyonları eğlenceleri röportajları okuyucuların kaçırmaması için hazırlanan blogtur. 

OMActivities fikir babası Özgehan OMAĞ kimdir? 

Bisiklete binen, dağa çıkan, orienteering ve geocaching'e ilgi duyan, Geocaching'in Türkiye'de gelişmesini sağlamaya çalışan, arkadaşlarının girişimcilik hikayelerine ilgi duyup onlarla işletmeleri hakkında röportaj yapan, arkadaşlarının doğum günlerini kutlayan ve kendi doğum gününün kutlamasını çok seven, video çeken editleyen, genel olarak farklı etkinliklere katılıp, değişik etkinlikler düzenleyen, eğlendirmeyi, eğlenmek kadar seven 2002 senesinde mühendislik fakültesinden mezun olmuş 2012 senesinde de -yani halen- kendini geliştirmeye çalışıp Master eğitimine devam eden, evli kişidir. Kısacası OMActivities.com fikrinin sahibidir. 

E peki OMActivities.com'da ne yapabilirsiniz? 

Türkiye'de daha popüler olmamış  ama dünyada 5 milyondan fazla oyuncusu bulunan geocaching oyunu hakkında bilgi bulabilir bu konuda etkinlikler ve ödüllü yarışmalara katılabilirsiniz.


OMActivities'in yaptığı etkinliklerle işletmenizde çalışanlar için motivasyonel aktivitelerinden birini uygulayabilirsiniz.
Sizin veya sevdikleriniz için farklı doğumgünü videolarından birini uygulatabilirsiniz
İşletmeniz veya sizin hakkınızda röportaj yaptırabilir OMActivities blog'unda yayınlatabilirsiniz.

Hemen OMActivities.com sitesini ziyaret edip blogu takip etmeye başlayın.
Twitter: @omactivities



İSTEK ÜZERİNE LİNK PAYLAŞIMIDIR...

 *Yine Bekleriz...
**Yapmış ve yapacak olduğunuz tüm yorumlar benim için çok değerlidir.
OMActivities.com nedir? - Arkadaş Blog ... OMActivities.com nedir? - Arkadaş Blog ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 10/31/2012 Oylama: 5

2 yorum:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.