2017'de İzlenilmesi Gereken 6 Kore Dizisi

2017 izlenilmesi gereken 6 kore dizisi biri kore mi dedi

Kore dizileri popülaritesi geçtiğimiz yıl (2016) dünya çapında artmaya devam etti ve 2017'de Kore dizileri için büyük bir yıl olacağa benziyor.

Dünya genelinde Kore dizilerinin artan popülaritesi ve KBS dizisi olan Descendants of the Sun 2016'da Google’ın en popüler diziler listesine girmeyi başarmasıyla Kore şovları daha küresel bir fenomen haline geliyor. Şimdilerde Kore yerel kablolu televizyon kanalı olan tvN dizisi Goblin, Descendants of the Sun dizisinin rekorlarını aşıp neredeyse erişilemez bir popülarite elde etti.

Hayranların televizyonda görmeyi istediği yıldız oyuncular diye adlandırılan listede olan oyuncuların yer aldığı Kore dizileri en çok beklenenler ve görmek istenenlerin başında geliyor.

2017'de beklenen Kore dizileri daha şimdiden şöhrete dönüşmüş ve büyük izleyici kitlelerine sahip olacağa benziyor.

Bu sene izleyeceğiniz Kore dizi listenize eklemek zorunda kalacağınız bazı Kore dizilerini bu yazıda vermeye çalışacağım.
Haydi bir göz atalım.

 2017 Kore Dizileri

 My Sassy Girl

2017 my sassy girl birikoremidedi

Yaklaşan SBS komedi dizisi olan ve 2001 yılında yayınlanan bir film ile (My Sassy Girl - Hırçın sevgilim, izlemeyenler ilk bence bu filmi izlesin çünkü izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir) aynı ismi taşıyan "My Sassy Girl" dizisi bence izlenecekler arasında olmalıdır.
Zaten başrol oyuncularının ilanıyla dizi beklentileri oldukça yükseltiyor. Come Back Mister dizisindeki kadın oyuncu Oh Yeon Seo 'yu belki hatırlarsınız ki oyunculuğu ile Rain ile birlikte bizleri büyülemeyi başarmıştı.
My Sassy Girl, 2017 Mayıs ayında SBS kanalın 22:00 de pazartesi ve salı günleri yayınlanacak.

 

Defendant


SBS gerilim dizisi olan Defendant oturduğumuz yerde bir hayli gerilmemizi sağlayacağa benziyor. Çünkü baş rol oyuncusu Ji Sung. Tanımayanlara hemen hatırlatalım ve izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz. Kill Me, Heal Me diyorum ve burada noktayı koyuyorum.


Zaten dizi, erkek baş rol oyuncu açıklanır açıklanmaz tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.
Defendant, SBS kanalında 23 Ocak 2017, 22:00'da yayınlanmaya başlayacak.

 

Introverted Boss


tvN romantik komedi dizisi Introverted Boss isimli bir tanıtım videosu yayınladı. Dizi çok utangaç bir CEO ile şirket çalışanları arasında geçen komediyi anlatacak. İzlenebilecek komedi dizileri arasında olabilir. Aramızda muhtemelen dram izlemekten sıkılanlarınız vardır.
Introverted Boss, tvN kanalında 16 Ocak 2017, 23:00'da yayınlanmaya başlayacak.

 

Tomorrow With You


Shin Min Ah 'yı sizce de özlemedik mi?
Romantik dizi kategorisinde ve zamanda yolculuk eden bir adam ve karısını anlatan bir dizi olarak ekranlarda göreceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunu izleyin heyecanlanacağınızı tahmin ediyorum.
Goblin dizi bittikten sonra yayına girecek olan Tomorrow With You, cuma ve cumartesi günleri 22:30'da yayınlanacak.

Strong Woman Do Bong Soon


JTBC kanalında yayınlanacak Strong Woman Do Bong Soon bir romantik komedi dizisi olacak. ZE:A kpop müzik grubu üyelerinden ve birçoğunuzun sevdiği Park Hyun Shik, IU'nun da yer aldığı popüler bir dizi olan Moon Lovers - Scarlet Heart: Ryeo dizisinde oynayan ve hepiniz bildiği Ji Soo, son olarak da kadın oyuncu rolünde ve dizide normalin dışında bir fiziksel güce sahip olan Park Bo Young oynuyor.
Dizi, JTBC kanalında cuma ve cumartesi günleri 22:30'da 2017 Şubat ayının başlarında yayınlanıyor olacak.

 

While You Were Sleeping


Dizi, henüz yeni onay almış olup oyuncular belli olmuş olsa da hayranlarını çıldırtan bir tanıtım yaptı. Çünkü erkek oyuncu, hepinizin izlediğini düşündüğüm ve çok beğendiğiniz "W" dizisinde ve birçok harika yapımda yer alan en çok sevilen oyuncular arasında gösterilen Lee Jong Suk, kadın oyuncu olarak Miss A grubunun şarkıcılarından olan eski de olsa hepiniz beğenerek izlediği Dream High dizisinde de oynayan Bae Suzy baş rol oyuncusu olmayı kabul ettiler.
Dizinin konusu ise oldukça güzel ve tam Lee Jong Suk'un oynayacağı tarzdan. Rüyasında geleceği gören ve gerçekleşecek bazı kötü olayları gören bir kadın ve bu kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışan bir avukatı konu alan bir dizi olacak.
Kötü haber ise While You Were Sleeping dizisi SBS kanalında çarşamba ve perşembe günleri saat 22:00'da 2017 senesinin ikinci yarısında bir dilimde yayınlanacak olması.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce de yukarıdaki dizilerin hepsi "izlenmesi gereken diziler" listesine girmeyi hak eden ve not edilmesi gereken diziler mi?

2017'de İzlenilmesi Gereken 6 Kore Dizisi 2017'de İzlenilmesi Gereken 6 Kore Dizisi Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 1/07/2017 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.