Kore Hakkında Sohbet Ediyoruz ...

Merhaba arkadaşlar, çok değişik bir şey mi değil mi bilmiyorum ama belki de böyle bir şeyi yapan ilk ben olabilirim! (yok artık). Şans eseri gözüme çarpan LiveChat , 30 günlük ücretsiz denenebiliyormuş. Bende düşündüm ki zaten tatile girmişiz yaklaşık 1 ay. Madem öyle çevrimiçi olduğum zamanlarda (sık sık çevrimiçi olurum) blogumu ziyaret eden ve sohbet etmek isteyenler ile sohbet edeyim. Sohbet etmek isteyen arkadaşlar, yapmanız gereken tek şey sağ altta bulunan canlı sohbete tıklayıp isim ve e-posta adresinizi girmek. Sonrasında benimle sohbet ediyorsunuz. Biliyorsunuz ki Kore'ye gittim. 20 gün kaldım. Merak ettiklerinizi ya da herhangi bir konuyu konuşabiliriz.
Canınız mı sıkıldı bana yazabilirsiniz. Sevgilinizden mi ayrıldınız bana yazabilirsiniz vb. Bloga çok fazla yazı yazmayı beceremeyen ben işin kolayına kaçıp sizlerle sohbet edeceğim. Aslında pek de işin kolayı değil. Kim bilir kaç kişi sohbet etmek isteyecek. (sıfır deildir umarım). Bol bol sohbetler diliyorum.
 


Kore Hakkında Sohbet Ediyoruz ... Kore Hakkında Sohbet Ediyoruz ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 1/20/2013 Oylama: 5

8 yorum:

  1. ben gitmedim ama hem giden bi kaç arkim hemde bi sürü koreli arkim var yani kendimi bu konuda bi yerli gibi görüyorum...

    YanıtlaSil
  2. İyi senin adına sevindim. Mesela bugün sohbet ettiğim bir arkadaş böyle fırsatların olmadığı bir vilayette yaşıyor. Ramyon bile bulamıyormuş marketlerde. Bu açıdan şanslısın.

    YanıtlaSil
  3. evet burda carfour migrostan ramenimi temin edebiliyrum
    hatta gaya restorana da gidiyorum arada gerçi daha 3.oldu ama olsun^_^

    YanıtlaSil
  4. bu arada twtrda gördüm de facebookta kimle kore hkkında sohbet ediyonuz..

    YanıtlaSil
  5. Ben sık sık gidiyorum gaya'ya :D Bakarsın bir gün karşılaşırız :) Facebookta etmiyoruz ya. Facebookta da edebiliriz orayada ekledim şu sohet zımbırtısını :) Şu sağ alttaki "Tıkla Sohbet Edelim" yazısına tıklıyorsun msn gibi sohbet ediyoruz. Dene istersen ^_^

    YanıtlaSil
  6. Mevlüt AlpdoğanNisan 22, 2013 11:02 ÖS

    Bir çok blog okudum neden bu blog sitesne daha önce hiç rastlamadım nasıl oldu da kaçırdım dediğim bir blog oldu.Takip ediyorum bundan sonra burayıda.Kore 'den bahseden Ajumma'lar var ama çok ahjussi yok en azından ben denk gelmedim.Koreyi iyi anlatan ve onlar hakkında çok bilgi öğrenebileceği bir blog.Varsa belki gözden kaçırdığım bloglar lütfen buradan yada mesajla bildirim kesin okuyun kesin okumalısın dediklerinizi bekliyorum.Açık ten dediğin zaman aklıma ilk Kim sa rang gelir.. Yüz dolgunluğu doğallık ne ararsan var o ajumma(agashide olabilir.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler. Yazdıklarınız beni mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  8. yayın linki nerede ?

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.