Elbise Askısından Kitaplık, Laptop Soğutucu - Nasıl Yapılır

Koreliler her geçen gün daha da etkileyici olmaya başlıyorlar. Sizin için nasıldır bilmiyorum ama Korelilere aşığım diyemem fakat iyi yapılanı takdir etmek lazım. Şu sıralar YouTube kanalıma ne çekip atsam, ne yapsam izlenir insanların hoşuna gider diye düşünceler içerisindeyim. Bunun içinde youtubeda dolanıyor ve birçok video izliyorum. En son Hyun Bin 'in Hyde Jekyll, Me (2015) dizisini izlerken gözüme takılan ve sizle paylaşmak istediğim şu  videoyu hazırladım. Daha fazla video hazırlamak istiyorum ama bakalım yapabilecek miyim. Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın tabii ki ;)


Neyse konumuza dönelim. Bildiğiniz gibi Kore yemek tarifleri izlemeyi ve yapıp yemeyi çok seviyorum. Bu kez yemek videoları yanında başka şeyler de izledim ve bakın ne buldum. Yazının sonundaki videodaki amca çok ilginç bir özelliğe sahip :). Bu amca elbise askılarından her şey yapabiliyor. Ne yapabildiğine değinmek gerekirse kitap okumak için altlık, laptop için altlık, fincanlık, köpek evi, masa veya orta sehbası ve daha birçok şey. Bende bana Koreli arkadaşlarımdan kalan Kore elbise askılarımın iki tanesini feda edip denemek istedim. Sonuç beklediğimden daha iyi.


Benim 5 yıllık bilgisayarımın ısınma sorununa süper bir çözüm. Daha önceden laptop soğutucu almıştım ama kaybettim. Birkez daha aldım o da kırıldı. Laptobun altına kitap koyarak idare ediyordum ki artık kitap koymam gerekmiyor.



Sizde satın aldığınız herhangi bir metal askı ile evde bu Koreli Amca'nın yaptıklarını deneyebilir ve kendinize kitap okumak için altlık, laptop bilgisayarınızın ısınmasını engellemek için laptop altılığı ve videoda amcanın yaptığı birçok şeyi deneyebilirsiniz. Videonun sonuna kesin göz atın. Gözlerinize inanamayabilirsiniz.



Bir önceki yazı >>>
Deapa Ramyon (대파라면) - Haftanın Kore Yemeği


Kore hakkında daha fazlası için blogumu ve sosyal medya (youtube, twitter, facebook) hesaplarımı da takip etmeyi unutmayın.
Sosyal medya hesaplarında paylaşıp bu yazının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsin.
Elbise Askısından Kitaplık, Laptop Soğutucu - Nasıl Yapılır Elbise Askısından Kitaplık, Laptop Soğutucu - Nasıl Yapılır Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 2/15/2015 Oylama: 5

2 yorum:

  1. Bayağıdır buralarda yoktum sanırım ben görmeyeli Tayfun bey de kendilerini geliştirmiş :)
    Her neyse
    güzel bi çalışma olmuş şu an kullanamıyor olsam da
    Bu arada bütün o saydıkların askıdan yapıldığını söylediğimden beri dolaptaki askıları evirip çevirip meeaaşallah diyor annem,söylemese miydim acaba ?
    ama asıl önemli olan Youtube kanalından haberdar olmam
    senin için üzgünüm peşinde kötü bi takipçi var an itibariyle :)

    YanıtlaSil
  2. Evet, birazcık bişiler yapmaya çalıştım. Zaman zaman yazıyorum işte. Evet uzun zamandır yorumlarından yoksun kaldık ^_^.
    Youtube kanalımıda takip edersen sevinirim tabii ki. Zaman zaman orada da bişiler paylaşmayı planlıyorum.
    Ama gerçekten de Koreli amcaya helal olsun. Etkileyici değil mi ya? =)

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.