İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri Hakkında Araştırma

Dokuz Eylül Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğretim Görevlisi bir hocamızın benimle iletişime geçmesi ve ricası üzerine bu yazıyı yazıyorum.

Hocamız İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri hakkında bir araştırma çalışması yapmaktaymış. Benden bu konu ile ilgili bir anket doldurmamı istedi. Sizden isteğim sizlerinde bu araştırma çalışmasına katılmanızdır. Bu ve bunun gibi araştırma çalışmaları oldukça önemlidir. Türkiye'nin akademik çalışmalar üzerindeki katkıları açısından bu tür araştırma çalışmaları her zaman önemli ve gelecekte de önemli olacaktır.

Hocamızın bana göndermiş olduğu mail:
Merhaba,
Biz Dokuz Eylül Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümünde öğretim elemanı olarak çalışıyoruz. İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri konulu bir araştırma yapıyoruz. Bu araştırmanın çıkış noktası bizlerin de Kore filmleri ve dizilerine olan ilgimiz. Sayenizde Kore dizleri ve filmleri hakkında birçok bilgiye ulaşıp bunları izleyebiliyoruz. Kore dizilerinin Türkiye’deki inanılmaz etkisini ve gücünü ortaya koyacak bu araştırmanın tamamlanabilmesi için sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Acaba size anket soruları göndersem, biraz vakit ayırıp yanıtlayabilir misiniz? Hatta bu soruların daha çok kişiye ulaşması araştırmamız için çok önemli, o yüzden eğer anketimizi bloğunuzda yayınlarsanız ya da takipçilerinize ulaştırabilirseniz çok mutlu oluruz. Araştırmamıza değerli katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.
Hocamıza benimle iletişime geçtiği için teşekkür ediyorum. Hocamızın bu güzel mailine cevap olarak bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum. Aşağıda vermiş olduğum linkten İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri konulu anketi indirin ve doldurun. Sonrasında aşağıda vermiş olduğum mail adresine mail atmanızı rica ediyorum.

Anketi İndir (anket kaldırılmıştır)
Anketi göndermeniz gereken mail adresi:
(mail adresi kaldırılmıştır)

Anket oldukça kısa ve anketi doldurmanız 10 dakikanızı almayacaktır. Ankette 11 tane soru var ve sorular Kore dizileri ile ilgili sorulardır. Anketi en geç 15 Eylül tarihine kadar doldurup hocamıza iletmeniz gerekmektedir.

Bu ankete katılmanızı öneriyorum ve hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Anket çalışmasının süresi dolduğu için bu yazı pasif hale getirilmiştir. Anket linki ve mail adresi yazıdan kaldırılmıştır.
Katılımlarınız için teşekkürler.

* Bu yazı istek üzerine paylaşılmıştır. Böyle bir çalışmaya yardımcı olmak istediğimden dolayı bu yazıyı okuyorsunuz. Katılmak ya da katılmamak tamamen sizin özgür iradenize kalmıştır
İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri Hakkında Araştırma İnternet İzleyicileri ve Türkiye’de Kore Dizileri Hakkında Araştırma Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 9/04/2014 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.