Paradise Kiss (2011) ...

 Oyuncular:
Filmin Konusu:
Yukari Hayasaka lise öğrencisidir ve rutin okul hayatından usanmıştır. Yolda bir grup moda tasarımcısı öğrencilerle karşılaşır ve bu öğrenciler 'Paradise Kiss' isimli markaları için model aramaktadırlar. Fakat Yukari moda dünyası hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Kendisini bir anda bu dünya içerisinde bulur. Sonra kendisini kaptırır ve .....
TRAILER:

Bir arkadaşımın önerizi üzerine bu filmi izledim. Öncelikle Japon yapımı bir filmdir. Japonca'yı uzun zamandır sadece animelerde duyan birisi olan ve daha çok Korece müzik, dizi, film izleyen ben, bu filmi izlerken biraz zorluk çektim açıkçası. Konuşmaları garibime gitti. Başlarda sanki anime izliyor gibi hissettim.
Neyse filmin ilk 1 saat 20 dakikası neredeyse hiçbir şey olmadı. Acayip sıkıcıydı.
Müzikler çok güzel değil. Güzel müzikler vardı elbetteki ama ben tatmin olmadım diyebilirim. Kıyafetler bir harika ama. Zaten bir sürü marka ürün kullanmışlar. Film biterken geçen marka isimleri bir görseniz 100'e yakın, belkide daha fazladır.
Filmin hikayesi neredeyse klişe. Sonu tatmin etmedi beni. Spoiler vereyim hemen, sonu iyi bitiyor. Zaten sonu iyi bitmese varya direk yerin dibine geçirirdim bu filmi.

Erkek oyuncuları pek yakışıklı bulmadım. Başroldeki moda tasarımcısı arkadaş giyinişiyle, stiliyle birazcık ben burdayım diyor ama çok yakışıklı bulmadım.


 Kızlarımız güzel sayılır. :D
Orta derecede bir film olmuş. Ben HD(yüksek kalite) izledim filmi belki ondan dolayı bana birazcık güzel gelmiş olabilir.
Abartımı olmuş bilmiyorum ama bir moda okulu var yani ancak bu kadar büyük olabilir. Öğrencilerin giyimlerini görmelisiniz. Hee evet burası gerçekten moda okulu olabilir denecek cinsten.
IMDB puanı 6.7/10. Benim bu filme olan

PUANIM:
  7 / 10
Teşekkürler...
 *Film hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Paradise Kiss (2011) ... Paradise Kiss (2011) ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 2/18/2012 Oylama: 5

7 yorum:

  1. ben izledim muhteşem bir filimdi =) 

    YanıtlaSil
  2.  Ben muhteşem bulmasamda güzeldi ;)

    YanıtlaSil
  3. Filmi her yerde görmeme rağmen konusunu bile bilmediğimi fark ettim. Spoiler korkusuyla göz gezdirdim yazıya, izleme listeme aldım hemen..

    YanıtlaSil
  4. filmin etkisindeyim hala o podyumda çalan şarkı harika

    YanıtlaSil
  5. Spoiler vermemeye çalıştım ama nasıl buldunuz yazıyı_?

    YanıtlaSil
  6. Bence harika bir film kızlar güzel,erkekler yakışıklı ne istiyosun

    YanıtlaSil
  7. Yorumlarına aşırı şekilde katılıyorum Ben bu filmden hiçbişy anlamadım :D Aşk aşk değildi yaa enterasan bi film olmuş .. Başrol erkkeği pek garipti .. Zaten oldum olası Japon başrol erkeklerine gıcık olurum :) Hana Kimi deki Nakatsu hariç .. Bnce bu film ne güzel di nede kötü Nötr bi film ..

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.