Hangi Diziyi İzliyorum? - It's Okay, It's Love

Fotoğrafa bakıp kötü düşünmenizi gerektirecek bir şey yoktur. Çünkü göründüğü gibi değildir :)

Şu an yeni başlayan It's Okay, It's Love isimli diziyi izliyorum. Şu ana kadar yayınlanan bölümlerini izledim. İlk izlenimlerim oldukça iyi. Özellikle ikinci bölüm çok iyiydi. Dizi nasıl ilerleyecek ve nasıl gelişecek çok merak ediyorum.

Oyuncular:
Jo In-Seong (조인성)
Kong Hyo-jin (공효진)
Seong Dong-il (성동일)
Lee Gwang-soo (이광수)
....

Oyuncu kadrosu oldukça iyi olan ve konusu olarak günümüz insanlarının aşklarını, hayatın gerçek yüzünü ve mental bir kliniği ana başlığa koymuşlar. Jo In-Seong yani dizideki ismi ile Jang Jae-yeol bir yazardır ve cinayet romanları yazar. Kong Hyo-jin yani dizideki ismi Ji Hae-soo hastanenin psikiyatri bölümünde doktordur. Cinayet roman yazarı Jang Jae-yeol ile karşılaşmaları bir TV programında olur ve sonrasında dizinin konusu başlar.

Dizi her hafta çarşamba ve perşembe günleri Güney Kore saati ile 22:00 da yayınlanmakta. Yani Türkiye saati ile 16:00 da yayınlanmaktadır. Bunu söylüyorum çünkü eğer izlerseniz eminim hangi günlerde yayınlandığını bilmek isteyeceksiniz. En azından ben her zaman öğrenmek isterim ve çıkar çıkmaz izlemeye çalışıyorum. Aslında eskiden güncel dizi izlemekten pek hoşlanmazdım. Ne zaman diziler sona erer o zaman ben dizileri izlemeye başlardım. Fakat bunun hiçte iyi bir fikir olmadığını farkettim. Neden mi? Çünkü her bölüm birbirini sürüklüyor ve bir bakmışsınız 5-10 bölüm izlemişsiniz. Ama hayat devam ediyor ve yapacak türlü türlü işlerimiz oluyor. Onları ertelemek durumunda kalıyorsun. Bilgisayar başında uzun bir vakit fosilleşiyorsun. Her şeyi geçtim dizi sizi kendi içine çekiyor ve gerçek dünyadan yavaş yavaş kopmaya başlıyorsun :) Bunları yaşamaktansa artık güncel güncel takip etmeyi tercih ediyorum. Ayrıca güncel takip ettiğin zaman eğer arkadaşlar arasında konusu açılırsa konuya da yabancı kalmamış oluyorsun. Üstelik diziyle alakalı haberleri de takip edebiliyorsun. Aksi takdirde spoiler yememek için insan haber bile okuyamaz oluyor.


It' Okay, It's Love dizisi diğer adlarıyla It's Okay, That's Love - It's Alright, It's Love (tüm isimlerini yazıyorum bazen bulamayanlar oluyor) güzel dizi olacağa benziyor. Nedeni de açık değil mi? Yakışıklı bir yazar başrolümüz ve çekici bir doktorumuz var. Üstelik bunlar Jo In-Seong ve Kong Hyo-jin olunca yeme de yanında yat. Zaten Kong Hyo-jin bizleri Master's Sun dizisinde yeteri kadar eğlendirdi. Bu dizide de aynı şekilde olacak gibi duruyor. Marie Claire dergisinin katalog çekimleri için Türkiye'ye gelişinin ardından bu kadına olan sempatim daha da arttı.









Dizi adına birkaç fotoğraf ve trailer koyarak yazıyı sonlandırmak istiyorum. Bu arada güncel olupta izlememi önerdiğiniz dizi varsa önerilere açığım. Ben bu diziyi kesinlikle izlemenizi öneriyorum.

TRAILER:

TEASER 1-4:


 

Hangi Diziyi İzliyorum? - It's Okay, It's Love Hangi Diziyi İzliyorum? - It's Okay, It's Love Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 7/31/2014 Oylama: 5

9 yorum:

  1. Bunu bilirdim tək bu sözdə deyil, M kimi yazılan o hərfi həmişə B kimi tələffüz edirlər. Koreya hərflərini öyrənəndə ilk diqqətimi çəkən bu olmuşdu. qısa və öz yazıya görə təşəkkür :)

    YanıtlaSil
  2. korece hayal kelimesinin karşılığı nasıl okunur lütfen yarıdm edin acillllll

    YanıtlaSil
  3. bende koreye gitmek istiyorum bianeo :((

    YanıtlaSil
  4. ben yazıyı göremedim banada söylermisiniz..

    YanıtlaSil
  5. Yazıyı göremedim derken? Bir sorun mu var acaba? Bir sorun yok gibi görünüyor. Neyi söylememi istediğinizi de söylerseniz belki yardımcı olabilirim :) Dizinin adını mı?

    YanıtlaSil
  6. Hayal kelimesi Korecede 꿈 şeklinde yazılır. Telaffuzu ise Türkçe olarak yazdığım gibi okursanız -gum- şeklinde ifade edilir.

    YanıtlaSil
  7. Dizi aklımda izleyeceğim ama şu dönem benim için çok sıkışık. 2 hafta sonra başlıycam :D

    YanıtlaSil
  8. Dizi gayet iyi gidiyor.İlk 8 bölüm cidden iyiydi.Yazın en iddialı dizisi diyebilirim:)

    YanıtlaSil
  9. Sana katılmamak neredeyse imkansız :) OST'leri de bir o kadar güzel. Kapış kapış gidiyor :))

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.