20's - Twenty Years Old 2014 ...

Oyuncular:
Lee Ki Kwang as Lee Ki Kwang
Lee Da In (이다인) as Kim Hye Rim
Kim Hye Ji
Kang Tae Oh

Konusu: (Trailer-fragman yazının en sonundadır)
B2ST grubu üyesi Lee Ki Kwang ile aynı orta okula giden Kim Hye Rim, ilk aşkı olan Lee Ki Kwang ile yirmi yaşında tekrar karşılaşırlar. Bundan sonra zorluklar başlar.

Yorum:
Kaza ile denk geldiğim ve izlediğim bir dizi 20'ler (yirmili yaşlar). 4 bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık 20 ile 24 dakika arasında değişmektedir. Aslında kaza ile izlemeye başlayıp devam etmemin sebebi de bu kadar kısa olması olabilir. Dizinin en güzel yanıda...

  • Komik oluşu,
  • Sürükleyici oluşu,
  • Çiftlerin birbirine uyması,
  • Çok doğal yansıtılmış olması,
  • Romantik ve büyüleyici olması,

bu diziyi izlemiş olduğum için sevinmem için yeterli. Gerçekten izlenebilir mini drama. B2ST hayranlarının izlemesi şart diyebilirim. Pek sevinmeyecekleri sahneler görebilirler ama olsun.

Sonuç olarak diyeceğim o ki kesin izlenmesi gereken dramalar listesine giremese dahi çok yakınından geçmiş bulunmakta. Kısa oluşu izlenmesi için cidden güzel bir sebep.
Puanım: 87/100

Trailer 1:



Trailer 2:



Trailer 3:

 
20's - Twenty Years Old 2014 ... 20's - Twenty Years Old 2014 ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 6/09/2014 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.