Sizden Gelenler ...

Arkadaşlar sizden gelenler diye yeni bir etiket oluşturup sizden gelen mailleri kısmen burada paylaşmayı düşünüyorum. Önceleri epey mail aldım ama uzun zamandır almıyordum. Bugün yeni bir mail daha aldım ve bu maili okurken aklıma güzel bir fikir geldi.

Aslında bu fikrin çok da yeni bir düşünce olduğunu söyleyemeyeceğim. Okuduğum bir-iki tane İngilizce blog vardı ki sadece bu sistem üzerinden yazıyorlardı. Bu sistem, sadece okuyuculardan gelen ve okuyucuların merak ettikleri şeyleri sordukları maillerin içeriğini ve blog yazarlarının bu maile verdikleri cevapları barındıran yazıların blogta paylaşılmasıydı. Ben de böyle bir şey yapabilirim diye düşündüm. Belki pek tutmaz bilemiyorum. Fakat yine de bugün gelen maile yazdığım cevabı burada da paylaşmak istiyorum. Bundan dolayı şayet mail atacak olursanız bilin ki cevabı burada paylaşacağım. Bildiğiniz ünlü olacaksınız :P. Tabii ki kişisel, özel ve kişilerin bilgilerinin içerdiği mailleri kesinlikle paylaşmak gibi bir niyetim yok. Paylaşacak olduğum mailler de istediğim gibi sansürleme ve ekleme-çıkarma yapma hakkı tamamen bana aittir :)


Sizden Gelenler ... Sizden Gelenler ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 4/25/2013 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.