Güney Kore ...

Uzun zamandır blogumla aramız iyi değildi, küsmüştük. Nedeni belkide benim üniversite mezuniyetine yaklaşıyor olmam ve bu nedenden dolayı kendimi derslerime ve kariyer planlamasına veriyor olmamdan kaynaklanan, Kore ve Korece'ye olan ilgimin zayıflaması ve üzerine yoğunlanamamamdan olabilir. Okulda Türkçe dersi için sunum yapmam gerekti ve konu serbestti. Hocaya seçtiğiniz konuyu, neden seçtiğinizi belirtmeniz yeterliydi. Benim konum tabii ki Güney Kore.

Konuyu seçme nedenim kadar kolay bir neden olamaz diye düşünüyorum. Korece öğreniyorum ve orta seviyeye geldim. Yazın 3 haftalık bir kore tatiline gittim. Koreli arkadaşlarım var. Koreli bir korece hocam var ve koerece öğrenen yirmiye yakın sürekli görüştüğüm arkadaşım var. Daha ne olsun arkadaş.

Anlayacağınız ben Türkçe dersi için Güney Kore hakkında azıcık bir şeyler yazdığım bir sunum hazırladım. Tabii ki bu gördüğünüz kısacık sunuyu 20-25 dakikada sundum sanırım. Daha da uzun sürerdi ama sırada sunum yapacak arkadaşlarım olduğu ve ben bana ayrılan 10-15 dakikalık süreyi çoktan aştığım için bir dur demem gerekti. İşin hikayesi böyle. Madem bir sunum hazırlamışım bunu paylaşmanında insanların işine yarayabileceğini, belki ihtiyaçları olursa kullanmak isteyebileceklerini düşünerekten blogumda da paylamak istedim.


Buradan linke tıklayarakta inceleyebilirsiniz: GÜNEY KORE



Güney Kore ... Güney Kore ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 12/27/2012 Oylama: 5

4 yorum:

  1. bence tek kelime cok guzel olmus.. eger bu slatyi 2 hafta once gormus olsaydim Hindistan sunumumu buna gore yapardim :))

    YanıtlaSil
  2. Neyse artık gelecekte işine yararsa kullanırsın :)

    YanıtlaSil
  3. Sunum hangi programla hazırlandı? Çok iyi olmuş'!!

    YanıtlaSil
  4. https://prezi.com/ da ücretsiz üye olup biraz üzerinde çalışıp öğrenirseniz çok güzel sunumlar hazırlayabilirsiniz. Program değil. Tarayıcı üzerinden hazırlıyorsunuz.

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.