Tatil mi Desem Yoksa Başka Bir şey mi? ...

Arkadaşlar ben uzun bir süre buralarda olamayacağım. Nedeni de şu; yaz okulu bitti ama şimdi de köye fındık toplamaya gidiyorum. Evet itiraf ediyorum ben bir "Köylü" yüm. :) Köyde fındık işi bitse de bitmese de Güney Kore'ye gitmeden 4 gün önce köyden ayrılıp Kore'ye gidiş hazırlıklarına başlayacağım. Zaten Kore'ye ne götürüp-götürmeyeceğim hakkında da bir fikrim yok. İlk defa yurtdışına çıkacağım. Bu konuda yorumlarınızla bana yardımcı olabilirsiniz. 27 Ağustos'ta Güney Kore'ye yola çıkacağız.
15 Eylül'de Türkiye'ye geri dönüyoruz. Bu arada yazı yazabilir miyim hiç bilmiyorum. Yine de ben yazı hazırlarsam internet bulabilirsem göndermeye çalışırım. Şu an da zaten telefonun internetiyle kısıtlı imkanlarla sizlere bu yazıyı yazıyorum :).

Diğer yazarımız KTürk'te tatile gidiyormuş. O da yazamayacak. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
*Yine Bekleriz...
**Yapmış ve yapacak olduğunuz tüm yorumlar benim için çok değerlidir.

Tatil mi Desem Yoksa Başka Bir şey mi? ... Tatil mi Desem Yoksa Başka Bir şey mi? ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 8/11/2012 Oylama: 5

3 yorum:

  1. iyi gezmeler inşallah her şey gönlünüzce olur

    YanıtlaSil
  2. Senin adına çoook sevindim ilk yurt dışı gezin olduğu için Kore nin ayrı bir yeri olu senin için :))


    Çok da kıskandım hani yalan söyleyeyim :))
    Ben de köylüyüm itiraf ediyorum imam kızıyım hatta :D
    Hayırlı yolculuklar ^_^

    YanıtlaSil
  3. Şimdiden sana iyi yolculuklar! Biz gidemedik sen git bari :P Ama sakın bol bol resimler yazılar paylaşmayı unutma merakla bekliyeceğiz senden haberleri.Bu arada uçakta tavsiyem sakız olmayı unutma yolculuk uzun, kulaklara iyi gelir çiğnemek :)

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.