Mim: En Sevdiğim OST

Tembel Agasshi  beni mimlemiş.
Ansızın gelen bu mime anında bir cevap vermek istedim. En sevdiğim OST'yi söylemek çok zor. Bende aklıma gelen ilk 5 OST'yi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Buyrun buradan:
Ne yazacağımı unuttum ya. İzlediğim diziler-filmler sanki bir anda silindi hafızamdan. Yinede unutulmayacaklar unutulmazmış diyerek beni en çok etkileyen OST'leri paylaşayım.

 You're Beautiful
    Bu dizinin OST'leri vazgeçilmez. Gerçekten süper. Go Mi Nam-shi bizi hem güldürdü hem ağlattı bu dizide. Park Shin Hye'nin sesinden bu OST beni çok derinden etkiliyor. Dizide ağladığı sahne zaten unutulmaz.
    Diziyi izlemediyseniz kesin izleyin. Tüm OST'lerini dinlemenizi tavsiye ederim. Bu dizinin tüm OST'leri bir harika. Bende hepsi var. İsteyenlerin söylemesi yeterli ;) İster yorum olarak ister mail olarak...

Love Rain
    OST'nin adıda dizinin adıyla aynı 'Love Rain'.
    Ama dizide Tiffany'nin söylediği Because It's you adlı OST'de çok güzel.

Secret Garden
    Yani bu şarkı gerçekten çok hoştu. Secret Garden izleyen herkesin sevdiğini düşünüyorum.

Dream High
    Canlı Performans ekliyorum :) Daha hoş^^

My Girl
    Daha bu diziyi izlemedim ama OST'sini milyon defa dinledim sanırım. Kesinlikle harika bir OST.

    Ya şimdi hiçkimseyi mimleyemeyeceğim ya. Yazmak isteyen yazsın arkadaşkar. Ama yinede aklıma bir çingu geldi; hemen ona göndereyim buyur Balance ^^

 *Yine Bekleriz...
**Yapmış ve yapacak olduğunuz tüm yorumlar çok değerlidir.
Mim: En Sevdiğim OST Mim: En Sevdiğim OST Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 7/23/2012 Oylama: 5

3 yorum:

  1. Mimimi cevapladığın için teşekkür ediyorum öncelikle :D Heheh cidden çokmuş ama birazda JGS Çangık Sak hayranısın sanırım anladığım kadarıyla. :) Anjell'in müzikleri hoştu gerçekten. :) Secret Garden dizisine kusarak izlesem de ostu harikaydı. :D Dream High dizisinin ostları zaten muhteşemdi Love Rain2i izlemedim henüz neysee zevkliymişsin MaşAllah :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum. JGS yi severim ya iyi çocuk :D Love Rain çok güzel deildi ama izlenebilri yani :)

    YanıtlaSil
  3. Love Rain hariç diğer OST'leri biliyorum ve bende çok beğeniyorum bu şarkıları. Ellerine sağlık. :) Yazmak istersen mimledim seni. :)

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.