Cevapla Bakalım - Mim: Tuhaf Sorular ...

Mimlenmeye başladım ya...
Bu mim olayı gerçekten hoşuma gitmeye başladı. Ne kadar ilginç mimler var :) Balance beni mimlemiş. Cevap vermek icap eder değil mi... Kendilerine bu mim için teşekkürler. Aslında bir hafta önce falan mimlenmiştim ama ancak şimdi yazmak için zaman bulabiliyorum. Bana tatil-matil yok. Yaz okulu alıyorum. Şuan da ödev yapıyordum ama bu mimi yazmam gerektiği aklıma geldi.
    *Uyarı-1: Aşağıdaki yazılanlar tamamen benim hayal dünyama ait cevaplardır. Denenmesi size kalmıştır. Mim olduğu için rahatça cevaplanmıştır. Bunu yazarken epey gülmeme rağmen güldürücü cevaplar vermemiş olabilirim...©_©

  1. Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız?
  • 'Hakkını Helal Et' ya da 'My Name is Earl' deki gibi herkesin ismini kağıda yazıp, yaptığım kötülükler için af dilemek gibi bir şey yapacağımı sanmıyorum. Yani o kadar iyi bir insan değilim diyelim.Yeterli paramın olduğunu farzederekten başlıyorum. Tüm dünyayı dolaşırdım ve birçok farklı yemekler tadardım. Kısa ve öz. 'gülücük'
  1. Fobileriniz, takıntılarınız var mı, varsa nelerdir?
  • Olmaz olur mu?! Tabii ki var. Küçükken bir köpek tarafından ısırılmıştım ve nedense halen daha köpeklerin yanından geçerken korkarım . Bizim okulda bir sürü köpek var ve hepsi zararsız olmasına rağmen yanlarından geçerken arama iki metre mesafe koyuyorum. Ne gibi takıntıalrım olduğunu merak ediyorsanız şuracıkta yazmıştım:
Mim - Taksan Bir, Takmasan İki Dert ...
  1. Bir sabah kalktınız ve dünya da hiçbir insanın kalmadığını öğrendiniz. Ne yapardınız?
  • Yalnızlığı severim ama tanıdıklarımlar, arkadaşlarımla, akrabalarımla beraber vakit geçirmeyide severim. Yeni insanlarla tanışmayı severim vb. Heralde böyle bir şey olmuş olsa hem sevinir hem üzülürdüm. Fakat madem böyle bir şey olmuş olayın tadını çıkarırdım. İsteyipte sahip olamadığım en kaliteli şeyleri, en güzel kıyafetleri, son teknoloji aletleri vesaire mağazalardan alırdım(Beleşe). Kendime harika bir ev beğenirdim. Cillop gibide bir araba bulduk mu tamamdır. Dünya turuna çıkar gözüme güzel görünen her şeyi alırdım. Bir kaç uçak simulatörüne binip kullanmayı öğrenip jet falan kullanırdım. Yani olayın tadını çıkarmak için her şeyi yapardım. Söylemeyi unuttum; THY'ye paraşüt eğitimi için başvurmuştum ve kabul alamadım. Çok fazla başvuru olmuş ben asil listede yer alamadım, içimde kalmıştı. Birde paraşütle atlardım.
  1. Dünyayı dolaşmak isteseydiniz, ilk hangi ülkeden başlardınız? Ve neden?
  • Bu soru bence çokta zor olamasa gerek 'gülücük'. Şu an Güney Kore'ye halen daha gitmediğim için Güney Kore demek istiyorum. Nedeni de çok açık ve bariz; çekiklerden hoşlanıyorum ama sadece Güney Kore'li olanlardan ;). Tabii bazen istisnalar olmuyor değil...
  1. İtiraf edin, prens /prensese dönüşür tesellisiyle, kaç kurbağayı öptünüz?
  • Tabii ki hiç öpmedim, oha! :D
  1. En son yaşadığınız küçük düşürücü, unutamadığınız bir olay?
  • Yani son zamanlarda böyle bir durum hiç yaşamadım. Son zamanlardan kastım; 4-5 yıl galiba. Daha öncesine dair bu tür bir vaka hiç hatırlamıyorum. Uzuuun uzun düşünmem lazım. Fakat 1 hafta önce drama dersinde burnuma kırmızı palyaço burnu takıp, sahnede 30 kişi karşısında abuk subuk hareketler yapılmaya zorlandım. Başarılıda olmuşum ki epey beğenildim. Sonucunda suratım kıpkırmızı bir şekilde sahneden indim. İşin güzel yanı bu işi neredeyse oradaki 30 kişininde yapmasıydı. Bundan dolayı pekte küçük düşürücü bir durum yaşamadım. Bu soruya verebileceğim en güzel yanıt buydu sanırım.
  1. Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey?
  • Cep telefonu, Cüzdan, Ev anahtarı. Çok mu basit cevaplar oldu? :) Ama napayım durum bu...
  1. Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz, hangi kitap/film olurdunuz?
  • Kitabı geçiyorum ama film olarakta bir sürü seçenek var. Genel bir cevap verecek olursam; mutlu sonla biten herhangi bir film-kitap olabilir. Mümkünse içinde pek dram olmasın, ben öyle şeyleri kaldıramam.
  1. En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak, kendi gezegenine götüreceğini öğrendiğinizde ne yapardınız?
  • Seve seve giderdim. Ortam değiştirmek iyidir ;)
  1. İsviçre’li bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı deneyen ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra ilk yapacağınız şey nedir?   
  • Görünmediğim sürece ne önemi var ki? Hayalinde ki kadın ya da erkeğe hiçbir şekilde ulaşamayacaksın. Ulaştığını farzetsek bile o seni göremeyecek ve onu izleyip acı mı çekeceksin?(Ya da sapıklık yapıp onu mu dikizleyeceksin?) Madem beni kimse göremiyor, soyunurdum :D Hava çok sıcak ya...

     *Uyarı-2: Soruların doğruluğu sahibi tarafından gizli tutulmaktadır. Soruların doğruluğunu teyit etmek isterseniz; yazar ile bağlantıya geçiniziz...©_©

     Çok tuhaf sorulardı, çok ^_^. Bu mimi eğer birilerine göndermem gerekiyorsa aklıma ilk gelen Bez Cadıları ve Be-Pu gönderiyorum.

 *Yine Bekleriz...
    Cevapla Bakalım - Mim: Tuhaf Sorular ... Cevapla Bakalım - Mim: Tuhaf Sorular ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 7/12/2012 Oylama: 5

    1 yorum:

    1. bence sorular süper,cevaplar da süper eline sağlık çok eğlendim ^.^

      YanıtlaSil

    Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.