Pasta (Drama - 2010), 파스타 (Pa-seu-ta) ...

     Bir dizi daha bitirdim. Gerçi benim tatilimde bitti artık ne kadar çok izleyebilirim bilmiyorum. Bu diziyi izlerken o kadar çok sıkıldım ki inanamazsınız. Bence ilk üç bölüm felaket. Neden diyecek olursanız o kadar yavaş ilerliyor ve hiçbir şey anlatmıyor, sıkılmamak elde değil. Bende başladığım bir diziyi bitirmek için inadına izlemeye çalıştım. Geceleri izlerken 1-2 defa vb uyuya kaldım. Ama izlediğime deydi. Sonu.... :)


Oyuncular

Trailer(Spoiler Alert)

Konusu
     Güney Kore'de LaSfera adlı bir italyan mutfağında 3 yıl boyunca mutfak asistanlığı yapan Seo Yoo Kyung (Gong Hyo Jin) başından geçen talihsizlikler ve mutfak başşefinden hoşlanması ile başlayan romantik komedi anlatılıyor.
Kong Hyo-jin (공효진)
     Greatest Love'dan bildiğimiz tatlı oyuncumuz Kong Hyo-jin (공효진) bu dizide o kadar doğal ki izlerken bittim yani. Nasıl bir dizide bu kadar doğal olunabilir şaşırdım. Çok gerçekçi bir oyunculuk çıkarmış. Bu dizide çok şirin, tatlı ve doğal çıkmış. İzlerken duygularınızın depreşmemesi imkansıza yakın ;).

Lee Seon-gyoon (이선균)
     Benim Coffee Prince'ten  ve birkaç filminden ötürü sevdiğim oyuncu Lee Seon-gyoon (이선균), bu dizide çok farklı bir oyunculuk sergileşmiş. Şu ana kadar izlediğim oyunculuklarından çok farklı bir kategoride taş çıkarmış. Fakat o kadar çok bağırıyor ki dizide, nasıl bu kadar çok bağırabilmiş şaşırdım. Boğazı hiç mi ağrımadı :D.

     Bir dizi daha bitirdim. Gerçi benim tatilimde bitti artık ne kadar çok izleyebilirim bilmiyorum. Bu diziyi izlerken o kadar çok sıkıldım ki inanamazsınız. Bence ilk üç bölüm felaket. Neden diyecek olursanız o kadar yavaş ilerliyor ve hiçbir şey anlatmıyor, sıkılmamak elde değil. Bende başladığım bir diziyi bitirmek için inadına izlemeye çalıştım. Geceleri izlerken uyuya kaldım 1-2 defa vb. Ama 12.bölüme geldiğimde tamam dedim ya, dizi kendine gelmeye başladı. 12.bölüm bir harikaydı, süperdi :). Sonra izledik, bitirdik. Sonunu süper bitirmeselerde gayet güzeldi. Şunu eklemek isterim; diyet yapan kadın arkadaşlar bu diziyi izlemeye karar verdiyseniz sizin için çok iyi olmayabilir. İraadenizin güçlü olaması lazım :). Sürekli makarna pişirip bir güzel afiyetle yiyorlar. Yeminle bu diziyi izlerken kaç defa spagetti yaptığımı ben bile hatırlamıyorum. İnsanın canı öyle bir çekiyor ki gidip makarna pişirmemek imkansız. Hele hele öyle klasik pişirmekte gelmiyor insanın içinden. O kadar çeşitli makarna yapıyorlar ki bizim soslu spagetti istemiyor insanın canı, daha farklı bir tarif istiyor :). Bende 1-2 değişik şekilde yapıp yedim. Eğer izlesem mi izlemesem mi diyorsanız, kesinlikle izleyin. Dramalardan sıkılan, artık boğazım düğümlene düğümlene bir hal oldum diyenler izleyin ve birazcık dramdan uzaklaşın ve birazcık gülün. Ayrıca bol bol canınız makarna çeksin :D
     Dizi müziklerine değinecek olursak harika ya da çok iyiydi gibi kelimeler kullanamayacağım. Ama zaten bizim Kore'liler hangi anda nasıl bir müzik koyacaklarını bildikleri için müzik kullanımı her zamanki gibi oldukça iyi diyebilirim.
PUANIM:
  8 / 10
 *Dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
**KUSURA BAKMAYIN NEDENSE BİR TÜRLÜ DÜŞÜK PUAN VEREMİYORUM :D

Pasta (Drama - 2010), 파스타 (Pa-seu-ta) ... Pasta (Drama - 2010), 파스타 (Pa-seu-ta) ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 6/22/2012 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.