My Fair Lady (아가씨를 부탁해) ...

Yeni bir dizi ile karşınızdayım.
Şu 10 günlük tatilimde bol bol dizi izlemeye karar verdim. Tatile başlayalı üç gün oldu ama ben çoktan iki dizi bitirdim. Ben hep Yoon Eun Hye'nin hayranı olmuşumdur. Goong (Düşlerimin Prensi) ile başlayan bir ilişkimiz var (ilişki!^_^). Bu diziyi gerçekten sevdim. En azından tatmin edici bir sonu var :)



Oyuncular

Konusu
     Zengin ama annesini-babasını küçükken kaybetmiş bir kızın, baş belalıklarını ve onun sorumsuz, çocuksu hareketlerini içeren romantik komedi türünde bir dizidir. Dedesi bu şımarık torununu terbiye etmesi için yeni bir kâhya bulur ve macera başlar.

TRAILER(Spoiler Alert)


Yoon Eun Hye (윤은혜)
     Kesinlikle izleyin derim. Zaten oyuncuları görünce bu dizi izlenmez mi diyebilirsiniz. Şu ana kadar olan gözlemlerim çerçevesinde Yoon Eun Hye, kızlar tarafından pek sevilmesede ben bir erkek olarak kendisinden hoşlanıyorum. Hem başarılı biri hem de güzel bir kadın ;).

Yoon Sang Hyun (윤상현)
     Diğer bir oyuncudan bahsedecek olursak Yoon Sang-hyeon; kendisini Secret Garden'dan Oska karakteri olarak hatırlarsınız. Piyano başındaki o güzel sesiyle bize söylediği şarkıları unutmadığınızı umuyorum :) [Spoiler:Aynı hareketleri burada da yapıyor. Piyano ve şarkı... aigoo ;)]. Gülüşüyle ve sürekli mutluluk saçışıyla bu diziyi ayakta tutan karakter diyebilirim.

Jung Il Woo (정일우)
     Jeong Il-woo; umuyorum bizim sevecen ruh bekçimizi çok iyi hatırlıyorsunuzdur (49 Days). Hatırlamamak mümkün mü diyorum... Bu dizide biraz gıcık kapsamda kendisine yinede dizinin en son bölümünde bu düşünceyi üzerimden attım. Ruh bekçisi olarak bildiğimiz Jeong Il-woo, bu dizide bir avukat rolündedir.

     Dizi aslında çok ağır işliyor ve bölümlerin her zaman ki gibi bir saatten biraz daha uzun olması insanı yoruyor diyebilirim. Ha bitti, ha bitecek şeklinde bölümleri bitirmeye çalıştım. İnanın izlediğinize değecek, şayet neden? sorusunu soruyorsanız cevabı çok basit: üzerinizdeki merak duygusunu atamayacak ve bir sonraki bölümde neler olacağını sürekli merak edip artık bu bölüm bitsede diğer bölüme geçsek diyeceksiniz. Dizi bende nasıl biteceği hakkında dayanılamayacak derece bir merak uyandırdı. Sizde nasıl bir etki yaratır bilemeyeceğim ama kendime sürekli 'acaba sonu nasıl bitecek?' sorusunu sordum. "Sonu kötü biterse çıldırırım ne yapacağım, hadi ya ne olur güzel bitsin sonu" şeklinde kendi kendime dövündüm durdum. "Sonu kötü biterse çıldırırım ya, ne olur güzel bitsin. Aman ne olacak kesin sonu kötü biter ne de olsa adı üstünde Drama değil mi! İyi biteceğini sanmıyorum. Hayal kırıklığına uğramasam bari..." şeklinde konuşup durdum. Size burada sonunun iyi ya da kötü bittiğine dair bir şey söylemeyeceğim fakat izlediğinize değeceğini düşünüyorum. Mesela birçok insan 49 Days dizisinin kötü bitmesinden yakınır. Oysa ki bence süper bitti. Neden mi, çünkü dizinin sonunu aslında hem iyi bitirip hem de kötü bitirdiler. Güzel bir son oldu. Bu kadar yazdığım yeter diye düşünüyorum. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Söylemeden geçemeyeceğim; nedense OST'ler benim çok hoşuma gider oldu. Bu dizininde müziklerini sevdim. Yoon Eun Hye'nin bile söylediği müzikler var :) Eski Baby V.O.X dinleyicisi olarak severim kendisini... Bu iki OST en çok hoşuma gidenler arasında => I-Love-You ve Davichi'nin söylediği Hot-Stuff
PUANIM:
  8.5 / 10
 *Dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Spoiler:
Birkaç resim koyalım.
Bu benim için gelsin: BU KADIN HER HALİYLE GÜZEL :) Ne giyse yakışıyor ^_^
BAYAN Arkadaşlara Gelsin => Gülüşü çok iyi :(
 
İzleyecek Arkadaşlar Bu Resmi Görmezlikten Gelsin. SPOILER değeri çok yüksek.

My Fair Lady (아가씨를 부탁해) ... My Fair Lady (아가씨를 부탁해) ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 6/15/2012 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.