Naruto Shippuuden - Bölüm 248 ve 249 ...

 
     Bakın burada kimler varmış. Bizim Naruto değil mi bu :). Geçen hafta 247.Bölüm acayip heyecanlı bir yerde bitmişti. Son durum neydi, bizim kırmızı saçlı Naruto'nun annesi olayların perde arkasını anlatacaktı ki bitiverdi. Ve sonunda geldik Naruto'nun yeni bölümüne. Bu hafta sürpriz oldu benim için. Bir bölüm derken iki bölüm geldi. Harikada oldu yani. Çok sevindim. Türkçe altyazıyı bekleyemedim. Başladım ingilizce altyazı ile izlemeye. Söylemesi ayıp biraz Japonca biliyorumdur ;). Gerçi Japonca dersi almayı bıraktım. Biraz zorlandım sanki. Lakin, vaktimden çok alıyordu. Diğer derslerimi olumsuz etkiliyordu. Neyse konunun dışına çıkmayalım ya :D. Ne diyordum, heh izledim ingilizce altyazı ile. Sonra türkçe altyazı gelince bir daha izledim =). Gerçekten çok güzel ve duygusal olmuş. İnanır mısınız boğazım düğümlendi, yutkunmakta zorluk çektim. Sizi biraz heyecanlandırayım. Yani izlemeyen arkadaşları. İşin arka yüzü çok ama çok farklıymış...
Bizim sarı şimşek(çevirmen arkadaşın yorumu) Naruto'nun babası Minato'da da yok yokmuş yani. Naruto'nun bu gücü kimden aldığı belli :). Hatırlarsınız Madara'yı.... Neyse spoiler yok... Madara ile alakalı şeyler oluyor işte :D. Mesela Minato vs Madara.
Naruto'nun anneside epey güçlü kadınmış. Biliyorsunuz ki, Özel chakraya sahip olan insanlar vardı, genlerinden gelen. Bizim Naruto'nun annesi Kushina'da özel bir chakraya sahip. Maaşallah harbi kadınmış. Annelik duygusu evrensel. Her yerde aynı.
Şimdide biraz spoiler verelim ama biracık(sadece ekran görüntüleri)!!!.

Azıcık ucundan SPOILER*** 
(Sadece Ekran Görüntüleri Spoiler!dır)
 
Bakın burada kimler varmış kimler. Naruto değil mi o_?

Bizim ufaklık ağlıyor ya. Madara'da başa belaymış yani. Her yerden fırlıyor adam. Zaten Minato'nun yeteneğine benzer bir yeteneği var. Gerçi daha farklı ve değişik bir şey. 

Adam daha Naruto'muz ufacıkken göz koymuş, öldürecek ya. Büyüdüğünde Naruto'ya ilişmesi gayet normal.


Bakın burada neler oluyor neler. Minato vs Madara.
Sizce kim yener diye sorayım_?
Bunu söylersem acayip spoiler olacak. Hayatta söylemem. Zaten burada spoiler olarak sadece ekran görüntüleri var. Ben hiç sevmem spoiler o yüzdenekran görüntüleri spoiler olarak çok çok fazla zaten birde ben altmayayım.

 Naruto, annesi ve babası birlikte. Çok Heyecan verici. Ama zaten anne ve babasının neden öldüğünü biliyoruz. Kyuubi... Fakat bilmediğimiz şey ise nasıl öldükleri, mühür nasıl yapılmış, kim yapmış, neler yaşanmış. Tahmin ediliyor birazcık ama yinede çok güzel aktarmışlar.
Ekran görüntüsünde görüyorsunuz. Minatonun üstündeki hayaletimsi şeyi hatırlayanınız elbette ki vardır. Unutulur mu hiç_? Kim bu zamana kadar yasak jutsuları unutmuş_? Hatırlarsanız bizim 3.Hokage ölürken kullanmıştı bu yasak tekniği. 4.Hokage'den miras kalan ve sadece benim bildiğim teknik demişti Orichimaru'ya. Evet bu tekniğin sahibi Naruto'nun babası Minato-san. Nedense eskiler hep yasak teknik biliyormuş, öğrenmiş vb. Fakat yeni nesile hiç öğretmiyorlar, yasak.

İzlemeyenler arkadaşlar.
Hemen izliyorsunuz.
İster bir yerden indirin izleyin [benim gibi HD indirip Led TV'de izleyebilirsiniz mesela ;) ],
isterseniz internet üstünden izleyin. İnternet üzerinden izleyebileceğiniz siteler var. Hele ben bir tane biliyorum ki oldukça güzel. Link vereyim ama bana nasıl izleniyor buradan, ben beceremedim gibi şikayetlerle gelmeyin. Google'a DVIX player yazın aratın. İlk çıkan site büyük ihtimalle. Dvix player'ı indirin. Kurarken Dvix Web Player seçeneğinide işaretleyip bilgisayarınıza kurun. Sonra şu siteye giderek rahatça izleyebilirsiniz; http://www.animenette.com/naruto-shippuuden-363/ 
 
İYİ SEYİRLER
*Yorumlarınızı, görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.**Teşekkürler...
Takipte kalın...
Naruto Shippuuden - Bölüm 248 ve 249 ... Naruto Shippuuden - Bölüm 248 ve 249 ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 2/10/2012 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.