Evet, Beklenen Gerçekleşti ve "JJ"

Arkadaşlar sonunda beklenen gerçekleşti. Aslında beklenenden kastım KIM JAEJOONG'un, nam-ı diğer JJ, hayranlarıyla olan toplantısı-fanmeeting'i değilde UzakDoğu'dan sonunda bir şarkıcının gelmiş olmasıydı.
Evet JJ geldi. Nette bulabildiğim tüm videolarını izledim. Twitterda takip ediyorum. Neredeyse fanmeeting ile olan tüm fotoğraflara baktım. Duruşuyla gülümsemesiyle, sempatikliğiyle, "Yakışılıklığı" ile gerçekten salonu inletmiş. Bizim Türk kızlarıda az değil yani, nasıl bağırmışlar nasıl. Ayrıca JJ'in Türkiye hakkındaki görüşleri olumlu ve daha öncedende Kore Savaşından dolayı bilgisi varmış. Takdir ettim. Ya şu sıraya baksanıza çok etkileyici.

Bizim JJ daha gelmeden, otelindeyken Türkçe kelimelere bile bakmış. "Merhaba, teşekkürler, sizi seviyorum... Süper olay yani.
Sevgili JJ'in Türkiye hakkındaki güzel yorumları, Twitter'da yazdığı Türkiye ve Türk fanları için olan güzel kelime ve cümleler, sonra Türkiye kedileri ;). İnşallah bunlar diğer sanatçıların Türkiye'ye gelmelerine vesile ve teşvik olur. Madem Twitter dedik, adamımızın twitter adresini yazmazsak ayıp olur, Buyrun;
Kim jae joong

Kim jae joong @mjjeje

Ayrıca belirtmek isterim ki takibinde ve çevirmenlerimden olduğum forum sitesinde bir arkadaşımız öyle bir güzel fotoğraflarla anlatmış ki bahsedemeden ve link veremeden geçemeyeceğim. Sanki kendimi gitmiş gibi hissettim. Buradan ulaşabilirsiniz; http://www.koreanturk.com/Konu-Resimlerle-Jea-Joong-Fan-Meeting-Minnoss

Ben gidememenin acısını halen daha hissediyorum. Süper bir atmosfer varmış. Bundan sonra herhangi bir sanatçı gelsin Türkiye'nin hangi ilinde olursa olsun katılacağım. Buda sözüm olsun.

Evet, Beklenen Gerçekleşti ve "JJ" Evet, Beklenen Gerçekleşti ve "JJ" Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 2/06/2012 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.