İzlenesi 12 Kore Videosu - Flashmobs ...

Koreliler bu flash mobs olayını epey sevmiş olsa ki sık sık yapıyorlarmış. Neredeyse haftada bir kez Seul'de bir flash mobs görmek mümkün hale gelmiş(büyüklü-küçüklü). Ve bu koreliler için güzel bir şey olsa gerek, göze ve kulağa hitap eden güzel bir etkinlik. Birazcık vakit ayırıp bu videolara göz atmaya ne dersiniz...




1.Seul


Bunca insanı nereden buldunuz ya :) Bir de hiç bir şey olmamış gibi dağılmaları yok mu...
2.Opera


Ne kadar flash mobs bir takım gencin ilgi çekmek için yaptığı bir gösteri gibi düşünülse de Kore'de bu biraz farklı bir hal almış gibi görünüyor.
3.Arirang Orkestra

Insadong'da yapılan güzel bir orkestra flashmob.
4.Brown Eyed Girls


Normalde flashmoblar insanların sevdikleri sanatçılar için yaptıkları şeyler olsa da burada gerçek Kpop starlarının fanlarıyla beraber yaptığı bir flashmob görüyoruz.
5.Müzikli Teklif 


Eğlenceli ve güzel bir evlilik teklifi :) - Busan Department Store.
6.Arirang(Shuffle) - Gwanghwamun


Kore'nin geleneksel müziğini değiştirip farklı bir hale getirdikten sonra yapılan bir flashmob.
7.Hanbok


Bu da ayrı bir güzelmiş. Hepsi birbirinden güzel veya yakışıklı hanboklu koreliler :D
8.Orkestra ve Kilise Korosu


9.Harbiden Çılgın Bebeler :)


Kışın ortasında bir grup genç yaz şarkılarıyla(nasıl bir şeyse) ortamı ısıtmaya çalışıyor :D İşe yaramış gibi.
10.Sinema-Müzik


Bu çok iyiymiş, kimin ne yapacağı hiç olmaz :)
11.Super Junior vs Girl's Generation

Video çok kaliteli olmasa da bu da çok güzelmiş :) Güzel fikir ve güzel bir ürün ortaya çıkmış.
12.Wonder Girls - Like This

Bu da yakın zamandan bir flashmob. Müzik zaten çok güzel. Tam dans edilesi, oynanası bir müzik. Bir de flasmobs olunca yemede yanında yat. En çok hoşuma giden kısmı çocuklarında olaya dahil olmasıydı :)

Bu sıralar facebook da flashmobların paylaşıldığını çok sık görür olmuştum. Dedim bir bakayım koreliler ne yapar ne eder. Sonrasında böyle bir derleme ortaya çıktı. Sıra sizin fikirlerinizi almaya geldi. Size göre hangisi veya hangileri en güzelleriydi?


İzlenesi 12 Kore Videosu - Flashmobs ... İzlenesi 12 Kore Videosu - Flashmobs ... Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 4/28/2013 Oylama: 5

1 yorum:

  1. bu siteye ilk gürüşüm ve flash moblara bayıldım ilk kez izledim o kadar kore sitesi takip ederim ilk kez gördüm teşekkürler paylaşımların için =)

    YanıtlaSil

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.